Dr. Juchheim

Effect cosmetica en voedingssupplementen

Dr. Juchheim is sinds 35 jaar arts in Munchen en zijn bedrijf is inmiddels het snelst gegroeide cosmeticabedrijf van Europa.  De producten van Juchheim Cosmetics zijn onderscheidend omdat ze zorgen voor een direct zichtbaar effect maar ook aantoonbaar werken op de langere termijn. Alle producten zijn op natuurlijke basis, gebaseerd op de Ayurvedische leer. Ze bevatten geen hormonen, parabenen of paraffine en zijn dierproefvrij.  
Behalve cosmeticaproducten biedt dr. Juchheim ook lifestyleproducten aan, waaronder complete levensstijlprogramma's en supplementen. Bestseller is en blijft nog steeds de ByeByeCellulite creme. Maar ook de anti-aging producten voor het gezicht, ogen en hals geven -anders dan bij enkel verzorgende producten-  direct effect.  Zelfs voor de rokershuid is er een fantastisch product: Instant Glow! Wij gebruiken ze in onze salon (Serums, Filler for face, Ooglift Eyepatches, Golden Mask, Glamoureus Eyes, etc.) en adviseren ze voor thuisgebruik.  Je versnelt het resultaat enorm!

Wat zijn voedingsprogramma betreft benadrukt dr. Juchheim beslist geen dieet te willen promoten, maar een verandering van levensstijl. In de webshop vind je vele verantwoorde supplementen: een scala aan vitamines en mineralen. Daarnaast supplementen die het hongergevoel en de drang naar suikers temperen of die de vetverbranding stimuleren. Leuk detail: in koffiepads verwerkt.
Een ander bijzonder product is CannaPur Complete. Een 100% zuiver gedecarboxyleerd cannabisextract in olie, verkregen van EU-gecertificeerde Cannabis Sativa L., met het volledige spectrum van natuurlijke ingredi├źnten. Ervaar de effecten door te testen!

37187137_1167949433345083_5136131993766985728_ojpgOndernemen door andere mensen blij te maken

Op dit moment telt  zijn er wereldwijd (38 landen) al zo'n 20.000 zelfstandige Juchheim Consultants.   In Nederland is Juchheim nog vrij onbekend. Daarom bezochten wij begin 2018 een Juchheim Event in een uitverkocht huis in Dusseldorf en waren verrast hoe explosief dit bedrijf in 3 jaar tijd gegroeid is. En hoeveel ondernemers het productengamma omarmen.  Ofschoon netwerkmarketing niet echt ons ding is, besloten wij toch om naast ons bedrijf een Juchheim Business op te bouwen als extra spaarpotje voor later. Als ondernemer heb je immers geen pensioen. We zijn de producten van Juchheim gaan gebruiken zowel voor ons zelf als in ons bedrijf. Want als je niet overtuigd bent, gaat het niet werken. En toen ging het als vanzelf en inmiddels hebben we een enthousiast team dat er -net als wij- van geniet om andere mensen blij te maken. We zouden graag nog nieuwe mensen aan ons team willen toevoegen. Niet alleen ondernemers, maar iedereen die een leuke job of bijverdienste zoekt is welkom!  Wil je meer weten: iedere woensdagavond van 18.30 tot 19.30 praten wij je graag bij op onze locatie in Maastricht: Fort WIllemweg 13b. Bellen of mailen mag ook: 0031 6 54218119 of info@bodydesigngroup.nl