Dr. Juchheim in Nederland

Effectcosmetica, voedingssupplementen, nutricosmetics.

Dr. Juchheim is sinds 35 jaar arts in Munchen en zijn bedrijf is inmiddels het snelst gegroeide cosmeticabedrijf van Europa.  De producten van Juchheim Cosmetics zijn onderscheidend omdat:

  • ze zorgen voor een direct zichtbaar effect maar ook aantoonbaar werken op de langere termijn
  • ze hoge concentraties actieve, natuurlijke ingrediënten bevatten zoals zee-algen extracten, hyaluronzuur, peptiden en talrijke kruidenextracten (gebaseerd op de Ayurvedische leer)
  • ze geen hormonen, parabenen of paraffine bevatten en dierproefvrij zijn.
Bestseller is nog steeds de ByeByeCellulite creme. Maar ook de anti-aging producten voor het gezicht, ogen en hals geven -anders dan bij enkel verzorgende producten-  direct effect en verbetering van de huid op de langere termijn.  Zelfs voor de rokershuid of vale huid is er een fantastisch product: Instant Glow! Wij gebruiken alle producten  in onze salon (Serums, Filler 4 Face, Ooglift Eyepatches, Golden Mask, Glamour Eyes, Ampullen, etc.) en geven advies op maat voor thuisgebruik.  Zeker als je de producten combineert met de nutricosmetica lijn (Hyaluronpillen, Beautylift, Aloe Vera) van dr. Juchheim -schoonheid van binnenuit- versnel je het resultaat enorm! 


Behalve cosmeticaproducten biedt dr. Juchheim ook lifestyleproducten aan. Wat zijn voedingsprogramma betreft benadrukt dr. Juchheim beslist geen dieet te willen promoten, maar een verandering van levensstijl. In de webshop vind je vele verantwoorde supplementen: een scala aan vitamines en mineralen. Daarnaast supplementen die het hongergevoel en de drang naar suikers temperen of die de vetverbranding stimuleren. Leuk detail: in koffiepads verwerkt.

Een ander bijzonder product is CannaPur Complete. Een 100% zuiver gedecarboxyleerd cannabisextract in olie, verkregen van EU-gecertificeerde Cannabis Sativa L., met het volledige spectrum van natuurlijke ingrediënten. Ervaar de effecten door te testen!

29871617_185955285460967_2538568530831924642_ojpgOndernemen door andere mensen blij te maken

Op dit moment zijn er wereldwijd (38 landen) al zo'n 20.000 zelfstandige Juchheim Partners.   Nederland volgt op de voet; we krijgen dagelijks aanvragen binnen, zowel van clienten als van ondernemers! In NederlandIn België starten we deze zomer met de eerste events om Juchheim ook bij onze buren te introduceren.  Bij ons sloeg de vonk in 2018 over tijdens een Juchheim Event in een uitverkocht huis in Dusseldorf. Wat een professionele organisatie, wat een bijzondere bedrijfsfilosofie maar vooral waren we onder de indruk van het productgamma: verantwoord, onderscheidend en exclusief.  Een wow-effect op de korte termijn en ook effectief bij duurzaam gebruik. Geen wonder dat zoveel ondernemers zich al aangesloten hebben!  We zijn de producten van Juchheim gaan gebruiken zowel voor ons zelf als in ons bedrijf. Want als je niet overtuigd bent, gaat het niet werken. Ook onze clienten laten we iedere dag opnieuw de werking van de producten ervaren. En toen ging het als vanzelf en inmiddels hebben we een enthousiast team van dat er -net als wij- van geniet om andere mensen blij te maken. We zouden graag nog nieuwe mensen aan ons team willen toevoegen. Niet alleen ondernemers, maar iedereen die een leuke job of bijverdienste zoekt is welkom!  Wil je meer weten: iedere woensdagavond van 18.30 tot 20.30 praten wij je graag bij op onze locatie in Maastricht: Fort Willemweg 13b. Bellen of mailen mag ook: 0031 6 54218119 (Helmi) of info@bodydesigngroup.nl.