GEBRUIKSAANWIJZING BYEBYECELLULITE

Unknownjpeg


ByeByeCellulite®
ByeByeCellulite® bevat unieke werkstoffen met een 6-voudige werking. De werkzame stoffen zijn 100% plantaardig en zijn optimaal op elkaar afgestemd waardoor het effect bij herhaaldelijk gebruik lang aanhoudt. ByeByeCellulite@ is er ook voor de gevoelige huid: ByebyeCellulite Sensitive®.
De 6-voudige werking:
1. Verbetering van de doorbloeding
2. Verbetering van de verzorging van de huid
3. Egaler huidbeeld (minder “putjes”)
4. Versteviging van de huidstructuur
5. Verbetering van de elasticiteit van de huid
6. Harmonisatie van het huidbeeld

Testfase
Wil je de creme eerst gratis testen? Stuur dan een berichtje naar info@bodydesigngroup.nl voor een afspraak. Maak een voorfoto van je probleemzones bij goed licht. Reinig de huid eerst goed met het Tonic Water van dr. Juchheim. Breng vervolgens de creme aan. Een dun laagje volstaat.
Na enkele minuten zal je huid reageren: roodheid, hitte, tintelingen.
Maak na 4 uur een nafoto. Je zult versteld staan van het verschil! Dit verschil is uiteraard tijdelijk, maar toont wel aan dat je goed op de creme reageert en dat een kuur tot een beter huidbeeld zal leiden.

Kuurverband
Afhankelijk van de mate van cellulite raden wij een kuur van 1-3 maanden aan. De eerste effecten zullen al snel optreden. De huid voelt zachter aan, de doorbloeding wordt beter. Soms neemt de cellulite in het begin iets toe omdat er vocht en afvalstoffen aan de cellen onttrokken wordt. Dat is een goed teken en het huidbeeld zal snel beter worden. Belangrijk is dat je consequent blijft smeren.
Als het gewenste resultaat bereikt is kun je afbouwen. Om je resultaat te behouden adviseren wij om de creme 1 tot 2 keer per week te blijven gebruiken. Je doet dan meer dan 6 maanden tot zelfs 1 jaar met 1 pot! Bedenk dat ons lichaam -net zoals we ook producten voor ons gezicht gebruiken- verzorging en onderhoud nodig heeft om het verouderingsproces te vertragen.

Hoe te gebruiken
Een pot bevat 200 ml.; goed voor circa 1 maand.
Reinig je huid eerst goed. Eventueel 1 keer per week de huid scrubben. Ook als je badproducten gebruikt hebt is het goed om de huid voor het aanbrengen extra te reinigen. Je kunt hiervoor Tonic Water van Juchheim gebruiken met Aloe Vera en groene thee extract.
Breng de creme 2 keer per dag aan op de gereinigde huid: in de ochtend en voor het slapen gaan. Na enkele minuten zal je huid reageren. De huid wordt rood en gaat tintelen en wordt warm. Dit is een goed teken! Blijf uit de felle zon tot de roodheid en warmte weggetrokken is. De roodheid zal na een dag of 5 verdwijnen.

Heb je een erg gevoelige huid, dan kun je beter ByeByeCellulite® sensitive gebruiken. ByeByeCellulite® sensitive is nl. ontwikkeld voor de gevoelige huid en voor langdurige behandeling. Er is geen zichtbare roodheid en hitte. Kan ook gebruikt worden in warme gebieden en in fel zonlicht.

Actieve ingrediënten
Tocoferol nicotinaat (circulatie), Cafeïne (vetverbranding), Carnitine (vetstofwisseling), Fisetine (ledigt vetdepots).
Brandnetel, Muizenoor, Aloë vera, Raspberry Ketones, Paardenkastanje, Indische Waternavel, Blaaswier, Thee, Camellia, Klimop, Calcium, Pantethine, Sojaolie, Vitamine E en Zonnebloem.
Dierproefvrij, parabenen- en paraffinevrij, bevat geen homonen.


Behalve ByeByeCellulite is er ook Liposculp, die afrekent met vetophopingen.  Deze creme is gericht op centimeterverlies op je probleemzones. Het maakt je weefsel bovendien zachter; ideaal in combinatie met cryolipolysebehandelingen. Ook voor mannen!

En tegen verslapping is er de 3D Bodylift Ultra Firming Body Cream.   https://bodydesigngroup.juchheim-methode.de

Je bent de beste versie van jezelf. Energiek, krachtig, vrolijk. Dat is wat jij verdient!

7300450e-33fe-4030-abf3-edda077c2dedjpg